Czyli z powodu pekniecia szybko sie Toba zajeto - dobrze ze interwencja byla natychmiastowa.KasiazNY pisze:Przez pekniety torbiel trafilam do ginekologa/chirurga ktora wziela mnie w swoje rece. Ustanowilismy date operacji (laparoskopi).
a czemu nie chcesz pisac na 20 stronKasiazNY pisze:Moze zeby nie rozpisywac sie na 20 stron zadawajcie mi pytania na temat leczenia, a ja wam bede odpowiadac jak najlepiej bede mogla
Na jakim poziomie wyszedl wynik?? Wiem ze czasem z powodu endo poziom CA-125 jest znacznie podwyzszony chociaz czeso sie dzieje ze jest tez w normie - nie ma specjalnej reguly.KasiazNY pisze:W pare dni po wizycie dostalam list od lekarza, ze moje CA-125 wrocilo abnormalne i ze mam sie zkontaktowac z lekarzem.
Jakie sa to tabletki antykoncepcyjne ??? Prosze wejdz na forum o lekach i napisz troche informacji na temat tego leku. Jestem ciekawa czy te tabletki sa rowniez na rynku polskim badz angielskim.KasiazNY pisze:Moge Wam powiedziec ze za tabletki anty ktore bede brala az do jesieni place $50 za miesieczna dawke (jest to stosunkowo duzo jak na osobe ktora posiada ubezpieczenie).
Wróć do „Endometrioza w innych krajach”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość