witajcie
Re: witajcie
Gosienko, a moze ten bol ma zwiazek z przesilaniem prawej reki. Jezeli jestes praworeczna i ostatnio intensywnie uzywalas prawej reki to moze stad te cieplo i bol piersi. Nie wiem, tylko tak mysle na glos.Sle calusy i pisz co sie dzieje. Aga. 

ojjj kochana nie fajnie ze nie masz chwili wytchnienia... jak sie teraz czujesz? kontaktowalas sie z lekarzem ?? przesylam cie pozytywne wibracje i sciskam mocno :*
"Ból jest jak tkanina. Im jest mocniejszy, tym więcej jest wart..."
Gosieńko ściskam cię cieplutko
trzymaj się!!!!

Podczas pracy uczucie prawej piersi nie jest zbyt fajne i nie jest to zwiazane z przesileniem prawej reki. Dzis to czuje mrowienie, cieplo i dyskomfort a bol jedynie gdy staram sie sprawdzic piersi. Prawa piers wytwarza uczucie goraca i nie musze jej nawet dotykac aby to czuc - po lewej stronie nie ma czegos takiego.
Dzis dzwonilam do przychodni aby umowic sie do GP i wybralam poniedzialek na dzien wizyty w godzinach popoludniowych jak juz bede po pracy - do tego czasu jeszcze zobacze jak sytuacja sie rozwinie z moja piersia - w razie czego jak to przejdzie to bede anulowac wizyte ale zawsze jest lepiej byc umowiona niz dzwonic gdy stan sie pogorszy.
Dzis dzwonilam do przychodni aby umowic sie do GP i wybralam poniedzialek na dzien wizyty w godzinach popoludniowych jak juz bede po pracy - do tego czasu jeszcze zobacze jak sytuacja sie rozwinie z moja piersia - w razie czego jak to przejdzie to bede anulowac wizyte ale zawsze jest lepiej byc umowiona niz dzwonic gdy stan sie pogorszy.
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
Witak Gosienko. Nawet gdyby ci przeszlo, to nie rezygnuj z wizyty. Czasem tak bywa, ze cos dolega, a potem wszystko mija. Jest to zludzenie, ze wszystko jest ok, bo po pewnym czasie objawy sie powtarzaja. Dlatego lepiej nie lekcewazyc bolu i dla swietego spokoju sie przebadac, zeby wiedziec co jest grane. Pozdrawiam cie mocno. Aga.

Na razie nic sie nie zmienilo a doszlo zmeczenie jeszcze do tego. Wyczulam mala zmiane w piersi w wewnetrznej czesci na godz. 4 (czyli dolna czesc piersi) - czuje jakby rozpieranie albo mrowienie - to trudno mi jest opisac. Moja prawa piers jest goretsza niz lewa - lewej w ogole nie odczuwam w porownaniu do tego co jest z moja prawa. Obiecuje ze pojde do lekarza w poniedzialek. Do tego czasu bede starala sie zapisywac co sie ze mna dzieje i poslusznie zamelduje lekarzowi - przy tym co sie ze mna dzieje to pewnie wyladuje u specjalisty od piersi w klinice ktora jest odrebna klinika niz ginekologiczna w szpitalu w Anglii.
Kochana tak przykro czytac ze doszly kolejne problemy, trzymam jednak kciuki by nie bylo to nic powaznego, moze dostalas jakiegos zapalenia kanalikow mlekowych. sciskam cie mocno i postaraj sie duzo odpoczywac :*
Dzieki kochana - bede wypoczywac w ten weekend :***
Mam plyty cd z muzyka relaksacyjna wiec bede sluchac. Jedna slucham wlasnie i jest super z serii Body & mind - Soothing touch.
Mam plyty cd z muzyka relaksacyjna wiec bede sluchac. Jedna slucham wlasnie i jest super z serii Body & mind - Soothing touch.
Kochana Gosiu. Trzymaj sie i nie daj sie bolowi. Fajnie, ze masz super relaksacyjna muzyke to przynajmniej czesciowo pozwoli ci zapomniec o przykrych dolegliwosciach. Caluski. Aga. 

Z ta muzyka to swietna sprawa bo dziala na mnie znakomicie - dzieki niej dotrwam do poniedzialku. Dzis niestety daja mi znac bole - prawy jajnik i dolna czesc brzuszka. W piersi wyczuwam zmiane takze poprosze o skierowanie do specjalisty w szpitalu i powiem co jest tego powodem. Dzis jest mi wiec troche ciezko.
Witaj Gosieńko.To nie dobrze że w piersi wyczuwasz zmiany.Ale miejmy nadzieję,że to nic poważnego.Ale oczywiście skonsultuj to z lekarzem,nie ma na co czekać.Relaksuj się jak najwięcej,aby ból był jak najdalej od ciebie.Ściskam
"Codziennie upadam...codziennie się waham...codziennie podpieram...Ale dźwigam cały mój świat i dźwigać będę..."
Wypoczywaj jak najwiecej Gosiu i odpisz mi dopiero wtedy, gdy poczujesz sie lepiej. Na razie goraco cie pozdrawiam i zycze milego weekendu. Sciskam mocno, Aga.

Dziekuje Wam bardzo goraco Gosiu i Aga - bede sie relaksowala przy wspanialej muzyce przeznaczonej wlasnie do relaksacji. Do lekarza ide na 100 % w poniedzialek i poprosze o skierowanie do kliniki zajmujacej sie chorobami piersi.
Pozdrowionka

Dziekuje Aga
:**

Gosiu, jest takie brzydkie powiedzenie, że jak nie urok, to sraczka. Kurde, naprawdę by Ci te choroby mogły odpuścić. Mam nadzieję, że ta zmiana w piersi to nic poważnego. Czasami ma się predyspozycje do tworzenia się takich guzków, szczególnie przy gruczolistej budowie piersi i większym biuście. Oby to było tylko coś takiego! Trzymam za Ciebie kciuki i powodzenia u lekarza!
czekamy z niecierpliwoscia na wiadomosci !! 

W nocy nie moglam zasnac i sie bardzo krecilam - a ze woda juz byla chlodna w termoforze to postanowilam podgrzac ja zeby moc komfortowo zasnac - podczas nalewania wody czesc wody jakby wyskoczyla z termoforu tak jak lawa z wulkanu (nie wiem jak to sie stalo) i poparzylam sobie 3 palce lewej reki - z bolu nie moglam zasnac ale na szczescie mialam krem antyseptyczny ktory uzylam i troszke poczulam ulge - w nocy najprawdopodobniej spalam tylko 2 godziny i jestem padnieta bardzo.
a teraz info z wizyty u lekarza - najpierw mialam rozmowe bo na poczatku samym poprosilam o skierowanie i lekarz dokladnie mnie wypytal co sie dzieje wiec powiedzialam to wszystko co u mnie wystepuje, pytal nawet o problemy z piersiami w rodzinie wiec tez przekazalam, no i zbadal mnie. Powiedzial ze niczego nie wyczuwa podczas badania i zebym pokazala gdzie ja czuje zmiane - wiem ze ten guzek sie przesuwal w zaleznosci od pozycji ale i tak skierowal mnie do kliniki zajmujacej sie piersiami aby to dokladniej sprawdzic. Podczas badania czulam dyskomfort i bol o czym sygnalizowalam mojemu lekarzowi gdyz chcial zebym mowila jakby bylo cos nie tak. W klinice powinnam byc widziana w przeciagu 2 tygodni - musze czekac na tel. ze szpitala zeby umowic sie dokladniej z data i godzina wizyty.
Poza tym dostalam wiadomosc od mojej pielegniarki ze moj ginekolog onkolog zamowil dla mnie badanie rezonansem ze wzgledu na moje dolegliwosci ktore ciagna sie juz od dluzszego czasu i rezonans bedzie zrobiony w lutym.
a teraz info z wizyty u lekarza - najpierw mialam rozmowe bo na poczatku samym poprosilam o skierowanie i lekarz dokladnie mnie wypytal co sie dzieje wiec powiedzialam to wszystko co u mnie wystepuje, pytal nawet o problemy z piersiami w rodzinie wiec tez przekazalam, no i zbadal mnie. Powiedzial ze niczego nie wyczuwa podczas badania i zebym pokazala gdzie ja czuje zmiane - wiem ze ten guzek sie przesuwal w zaleznosci od pozycji ale i tak skierowal mnie do kliniki zajmujacej sie piersiami aby to dokladniej sprawdzic. Podczas badania czulam dyskomfort i bol o czym sygnalizowalam mojemu lekarzowi gdyz chcial zebym mowila jakby bylo cos nie tak. W klinice powinnam byc widziana w przeciagu 2 tygodni - musze czekac na tel. ze szpitala zeby umowic sie dokladniej z data i godzina wizyty.
Poza tym dostalam wiadomosc od mojej pielegniarki ze moj ginekolog onkolog zamowil dla mnie badanie rezonansem ze wzgledu na moje dolegliwosci ktore ciagna sie juz od dluzszego czasu i rezonans bedzie zrobiony w lutym.
Gosiu przesyłam Ci moc pozytywnej energii
I duuuuuużo siły
Buziaki

Dziekuje Dewi :**** - sila tkwi we mnie caly czas - staram sie walczyc, isc do przodu i nie poddawac sie - poki moge walczyc wraz z pomoca lekarska to bede to robic.
Gosiu, więc ten lekarz nie potwierdził zmiany w piersi? Nic nie wyczuł? Dziwne. Ale dobrze, że mimo to skierował Cię dalej. Szkoda tylko, że na każdą wizytę trzeba czekać. Niby 2 tygodnie to niedługo, ale człowiek jednak chciałby od razu. Życzę cierpliwości i siły. No i oby ten ból piersi nie powrócił!
Witaj Gosiu. Jak sie dzisiaj czujesz? Jak twoje paluszki? Ojejku, zebys tak od razu pod lodowata wode wsadzila i potrzymala dluzsza chwile....
No nic. Wiec nic nie wiadomo jeszcze co z twoja piersia. Lekarze chca dokladnie sprawdzic co sie dzieje i to jest dobre. Mam nadzieje, ze to nie bedzie nic powaznego. Jezeli po pierwszym badaniu lekarz nic nie wyczul wiec moze to jest to o czym pisala Lilla. Ale na razie nie gdybajmy. Czas pokaze, a na razie zycze ci milego dnia i szybkiego gojenia sie twoich paluszkow. POzdrawiam. Aga. 

Gosiu przykro ze nie moglas spac
trzymam kciuki by wizyta nadeszla szybko i zebys wiedziala co powoduje bol piersi , no i oby rezonans byl rownie szybko. sciskam mocno :*

Dzis dowiedzialam sie ze termin wizyty w klinice zajmujacej sie badaniem i chirurgia piersi ustalony jest na 20 stycznia w godzinach rannych.
Ja wyczuwam zmiane w mojej piersi - czasem jest tak ze guzek lub cokolwiek to jest mogl sie przesunac w zaleznosci od pozycji. No nic - wizyta nie jest taka odlegla wiec zaczekam sobie niecale 2 tygodnie.
Ja wyczuwam zmiane w mojej piersi - czasem jest tak ze guzek lub cokolwiek to jest mogl sie przesunac w zaleznosci od pozycji. No nic - wizyta nie jest taka odlegla wiec zaczekam sobie niecale 2 tygodnie.
Gosiu masz wizyte tak jak ja w gp ;/ bede trzymac mocno kciuki :*
Dziekuje Ewelinko a ja bede myslami z Toba :***
A ja bede myslami z wami
caluski...

Mysli szczegolnie te pozytywne bardzo sie przydadza - dziekuje 

Hej Gosieńko i co ja mam ci napisać.????? Kiedy te bóle cię opuszczą???? Jedynie mogę być myślami z tobą i pocieszyć cię słowem.Dobrze że lekarz zdecydował się ,żeby to sprawdzić,mimo że sam nic nie znalazł.Trzymaj się kochana
"...i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami"
"...i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami"
"Codziennie upadam...codziennie się waham...codziennie podpieram...Ale dźwigam cały mój świat i dźwigać będę..."