Jak urodziłam pierwsze dziecko chodziłam do pediatry z długa lista pytań...pani dr zawsze się ze mnie smiała, ale cierpliwie odpowiadała

Madziu, ja po operacji tez spanikowalam dwa razy: raz z powodu wiekszego krwawienia z odbytu, a drugi raz bo obejrzalam pupe i zobaczylam cos jakby rozszedl sie szew. W zwiazku z tym raz zaliczylam podroz ambulansem na sygnale, a drugi raz znajoma wiozla mnie na drugi koniec miasta tylko po to zeby dowiedziec sie, ze to nic takiego i ze musi sie zagoic. Tez myslalam, ze panikuje i przesadzam. Na szczescie mam dziewczyny z forum i one szybko wyprowadzily mnie z bledu, ze to nie objaw paniki, a zwykla troska o zdrowie, zapobieganie komplikacjom. Byla to jedna z wielu sytuacji, w ktorej pomyslalam jak dobrze, ze was mam.magma pisze:boli mnie brzuch w okolicach blizn...a że jestem przewrażliwiona na swoim punkcie to idę na USG...
hahahhercik17 pisze:Ja kupowałam olej lniany w aptece.Jednak przyznam,że nie byłam w stanie go pić.Zmuszałam się parę dni aż w końcu wzięło mnie an wymioty bleeeeeeeee.Nawet dodając do czegoś wyczuwałam ten smak.ale mam nadzieję że tobie pojdzie lepiejPozdrawiam
Mam nadzieję, że nie powróci...ale powiem Wam dziwna sprawa...blizna po operacji wyrostka też mnie boli....agachod1 pisze:Dlatego wlasnie po takich zabiegach lepiej dac odpoczac organizmowi od @. W przeciwnym wypadku od razu wszystko powraca.
Tak sobie myślę, że nie leczenia się obawiam a tych dalszych poszukiwań...zobaczymy..już niebawem sprawa się wyjasni...gosiak76 pisze:- jak wyjdzie to beda lekarze to leczyc a jak nie wyjdzie to beda szukac przyczyny nadal.