Karolinko, bardzo się cieszę że jeszcze miałaś siłę do mnie napisać

Z niecierpliwością będę czekała na Twój, a raczej Wasz powrót
Kobietki drogie, lekarz opisał mi tylko jak to wygląda w teorii, powiedział że praktyka często odbiega od teorii i tym się zajmiemy jak bedziemy bliżej terminu porodu - także wszystko może się zdarzyć

Ja narkozę po laparo zniosłam bardzo dobrze, jednak później miałam problemy z organizmem.. zęby, włosy, paznokcie, także się na nią nie nastawiam.. szczerze? chyba chciałabym być świadoma podczas przychodzenia moich pociech na świat.. chociaż "tyle" miałabym jakgdyby z porodu naturalnego - a że mnie w sumie ani nic nie uczula, ani nie mam z niczym problemów to powinnam wszystko dobrze znieść. Jedyne co mnie bardzo cieszy, to to że mój nowy lekarz będzie robił cc. Jestem z niego bardzo zadowolona, przez nigo tak dobrze się nastawiam do porodu i nie wyobrażam sobie iśc pod nóż do kogoś innego
Maluszki?? hmm.. wczoraj na drugiej połowie meczu, którą oglądałam (bramka Kuby była zaje*****) zaczęły rozgrywać swój własny meczyk w brzuszku.. trochę się zdziwiłam, bo wcześniej już się uspokoiły i myslałam że śpią, a zaraz po bramce Polaków bardzo sie uaktywniły i to aż do końca meczu

Póżniej tradycyjnie 3 w nocy i dyskoteka w brzuchu przez pół godziny.. a potem o 5 kiedy wstałam żeby pomóc mamie zrobic kanapki tacie na wyjazd i sprawdzić sposób spakowania mojego młodszego brata to też zaczęły się odzywać.. W sumie jak już sie położyłam, to wstałam przed chwila i narazie chyba odsypiają swoje nocne harce
Jutro przyjeżdża do mnie położna.. na kolejne spotkanie.. szczerze? nie umiem sie przekonać do obcej baby buszującej po domu i "grożącej" mi że ona będzie po raz pierwszy kąpać moje pociechy.. to są moje dzieci.. chcę się uczyć je kąpać.. może mi podpowiadać w trakcie ale nie kąpać je za mnie.. Moja mama wychowała 5 dzieci.. wyrośliśmy chyba na porządnych ludzi;p więc jak coś to ją poproszę o pomoc.. ;p Chce kąpać moje dzieci?? cóż.. i tak jej nie pozwolę..

"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."