samo czyszczenie jelit powoduje, że jesteśmy lżejsze o ileśtam...kwestia potem utrzymac ten cudowny efekt...
Od stycznia schudłam 5kg (przy wyrostku 4kg)
Jeśli schudnę jeszcze 3 to bede sucha, ale jakoś to zaakceptuje

Ja po porodzie bez żadnego problemu wróciłam do wagi sprzed...powiem więcej...szybko zrzuciłam 25 kg choć w ciązy przytyłam "tylko" 20 (w drugiej 22kg)gosiak76 pisze:Pati mam nadzieje ze dojdziesz do swej sylwetki sprzed ciazy bez problemu - znam wiele dziewczyn ktore po porodzie wrocily do swych dawnych sylwetek i nie mialy z tym problemu zadnego.
magma pisze:Jestem coraz bardziej spokojna w tej kwestii nie bez pomocy tu obecnych...
Odradzam malowania paznokci do jakiejkolwiek operacji badz zabiegu w narkozie poniewaz lekarze dzieki temu ze paznokcie nie sa pokryte lakierem moga odczytac czy nic zlego nie dzieje sie z organizmem podczas narkozy a gdyby zaczelo sie dziac to paznokcie jako pierwsze wykazuja to poprzez sinienie.magma pisze:Dziewczyny, czy do kolono w narkozie mogę miec pomalowane paznokcie...?(chociaż u nóg?)
magma, a wzielas udzial w naszej ankiecie"Ile przytylam w ciazy" - b. Ciebie i wszystkie kobiety, kt. to dotyczy zachecam do brania udzialu w naszych ankietachmagma pisze:Ja po porodzie bez żadnego problemu wróciłam do wagi sprzed...powiem więcej...szybko zrzuciłam 25 kg choć w ciązy przytyłam "tylko" 20 (w drugiej 22kg)
to prawdamagma pisze:Powiem Wam coś jeszcze...bardzo miło jest wrócić na forum i widziec, że Ktoś zagladął na nasz wątek