Cześć
Wiecie co.. miałam tyle energii... a ostatnio czuję się jaki taki słoń w składzie porcelany... przez ostatnie dwa dni padał deszcz i to mi pomogło.. ale już czuję po nogach że idą znowu upały.. tak bardzo bym chciała, żeby sierpień minął.. Krwotoki niestety mi się powtarzają.. ale jestem pod kontrolą położnej.. a w poniedziałek o wszystkim poinformuję lekarza.. Nie chcę iść do szpitala, ale jak będzie trzeba to trudno.. byle tylko dzieci były zdrowe..
Jedyne co mnie jeszcze dobija, to to że mam ochotę się zadrapać... Mam naprawdę duży brzuszek.. przez długi czas nie miałam rozstępów.. a teraz jak się już pojawiły to z taką siłą że nie mogę wytrzymać.. bardzo mnie swędzą.. mało tego, pieprzyk który miałam koło pępka urósł mi tak niemiłosiernie mocno że wokól niego porobiło się dużo blizn, które mnie pieką.. a brzuszka nie mogę dotknąć tak bardzo mnie boli.. najgorzej jest z podbrzuszem.. tam to nawet delikatnie musnąć się nie mogę.. nie wiem czy to skóra tak boli.. cvzy to dlatego że brzuszek zaczął mi się obniżać, a maluszki są cieżkie.. będę pytać lekarza..
Co do wyprawki, to bardzo dziękuję, ża wszelkie wskazówki..
U nas szpital zapewnia ubranka..ale mam mieć jakieś na wszelki wypadek, gdyby akurat było dużo dzieci i ubranka nie zdążyłyby wrócić z prania.. ale mam ubierać je w swoje ciuszki dopiero jak będą ze mną na sali, żeby nie poginęły tak jak napisała AKKM
Smoczki mam zabrac, ponieważ przy dwójce dzieci, ciężko będzie mi je uspokoić, gdyby coś je denerwowało.. lub gdybym nie mogła ich karmić jednocześnie..
Wiem, też że trzeba mieć swoje pampersy, no i że dla kobiet zapewniają tylko ligninę zamiast podpasek czy podkładów, więc to już kupiłam.. aaa i u nas nie wolno mieć majtek jednorazowych.. mam kupić z 5 par bawełnianych, takich w razie czego na stracenie.. no i mam problem z doborem stanika do karmienia.. nie wiem jaki rozmiar sobie kupić
Wczoraj przy kapieli tak stękałam, jak próbowałam się podnieść że mój najmłodszy brat pukał do drzwi pytając co mi jest;p mój mąż się śmieje że następnym razem mi taka grubą linkę przywiąże do klamki od drzwi żebym nie miała problemów się podnieść

ale już koniec kąpieli po malutku.. będzie musiał mi wystarczyc prysznic..
Teraz czekam za wizytą, którą mam w poniedziałek.. idziemy razem z mężem.. ten ma nadzieję, że w końcu dojrzy swoją córcię - jednocześnie udowadniając mi że to będzie dziewczynka
Zakupy zrobione w większości, pokój prawie przemeblowany.. teraz tylko czekać i doczekać się tych małych szkrabów

:)
"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."