Forum Pierwszego Polskiego Portalu Endometriozy - endometrioza.org
Forum dla osób chorych na endometriozę i adenomiozę. Baza wiedzy dotycząca endometriozy, grupa wsparcia, porady. Miejsce w sieci dla kobiet chorych na endometriozę - a w tym: endometrioza, laparoskopia, zrosty, marker ca-125, niepłodność, torbiele
Witam Was wszystkie!!!
Otóż dołączam do tego forum ponieważ 3 grudnia dowiedziałam się że mam endometriozę, pewnie żyję z nią już ładnych kilka lat bo bóle o których piszecie mam już bardzo długo, szkoda tylko że tak późno zmieniłam lekarza i właśnie teraz zaczynam mam nadzieję odpowiednią kurację, swoją historię już idę opisać do odp.wątku
Witaj Marta - szkkoda ze w takiej sytuaji z endo ale rozgosc sie u nas - zawsze postaramy sie odpowiedziec na Twoje pytania jezeli zajdzie taka potrzeba. Pozdrawiam - Gosia.
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
Biorę już 5 dzień visanne i jak na razie nie mam skutków ubocznych, jest naprawdę ok zobaczymy co będzie dalej... mam nadzieję że tylko lepiej
Pozdrawiam wszyskie forumowiczki i życzę aby w Nowym Roku 2012 nasz problem z endo się skończył a tym co starają się o dzdziusia by marzenia się spełniły
marta81 pisze:Biorę już 5 dzień visanne i jak na razie nie mam skutków ubocznych, jest naprawdę ok zobaczymy co będzie dalej... mam nadzieję że tylko lepiej
Pozdrawiam wszyskie forumowiczki i życzę aby w Nowym Roku 2012 nasz problem z endo się skończył a tym co starają się o dzdziusia by marzenia się spełniły
Czesc Co u Ciebie Chce sie dowiedziec co sie wydarzylo przez ten rok Chce tez zadac Ci jedno pytanie: Co Cie najbardziej denerwuje?pozdr. domowniczka