Dziewczyny dzięki. Jakoś leci

Są lepsze i gorsze dni. Powoli zaczynam więcej chodzić, tylko, że jak tak dłużej pochodzę o kulach, to mnie ta noga rwie. Z drugiej strony, od tego leżenia-siedzenia, już mnie dupka boli :/ Widocznie jeszcze za wcześnie. Przyjaciele, rodziną i mąż dopisują

We wtorek ponownie na kontrolę, bo mam krwiaka i pewnie znowu będę mi go ściągać - to to jest masakra, już bym chciała żeby było po. Obawiam się tego napromieniowania. Ogólnie zrobili mi 8 zdjęć rtg i tomografię, a tydzień przed miałam HSG i też było rtg. Na necie trochę o tym poczytałam i w pon. mamę wysyłam do sklepu zielarskiego po tabletki z Spiruliny i chlorelly bo neutralizuje skutki uboczne promieniowania. Ogólnie ma takie szerokie zastosowanie, że byłam w szoku.
Wskazania:
podczas stosowania diety odchudzającej czy wegetariańskiej,
trądzik, wysypki, stany zapalne skóry, egzemy, źle gojące się rany, uszkodzenia skóry (oparzenia różnego rodzaju),
regeneracja i rekonwalescencja organizmu narażonego na długotrwały stres lub inne obciążenia,
po zabiegu operacyjnym, napromieniowaniu; dla osób wystawionych na długotrwałe zanieczyszczenie środowiska,
profilaktyka przeciwnowotworowa,
pomocna w schorzeniach chronicznych, takich jak:
reumatyzm,
artretyzm,
cukrzyca,
zaburzenia ciśnienia,
zaburzenia trawienia i wchłaniania,
jak również w wirusowych czy bakteryjnych infekcjach oraz grzybicach.
Jak chcecie, to sobie poczytajcie
http://www.spirulina.pl/algi/chlorella- ... alety.html
pozdrawiam i miłej niedzieli