Forum Pierwszego Polskiego Portalu Endometriozy - endometrioza.org
Forum dla osób chorych na endometriozę i adenomiozę. Baza wiedzy dotycząca endometriozy, grupa wsparcia, porady. Miejsce w sieci dla kobiet chorych na endometriozę - a w tym: endometrioza, laparoskopia, zrosty, marker ca-125, niepłodność, torbiele
Opowiedz swoją historię. Jak długo chorujesz? Czy masz zaufanego lekarza? Czy szybko Cię zdiagnozowano? Czy zastosowane leczenie odniosło zamierzony skutek?
Tak sie ciesze kochana z tych wspanialych wiesci - nech dwie stokrotki zdrowo rosna i dobrze sie rozwijaja A co u Ciebie - jak sie czujesz i jak dajesz sobie rade z dziewczynkami ?? Domyslam sie ze wszedzie pelno tej starszej a niedlugo i ta mlodsza zacznie raczkowac za jakis czas, wiec bedzie wiecej pracy Pozdrawiam cieplutko :*
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
Gosiu,dziewczynki są super. Jola to latający bumerang...wszędzie jej pełno. Czasem mam kłopot nadążyć za nią. Temperament pozostał-krzykaczka była od początku i tak zostało. Potrzebuje wiele atrakcji. A Hania to zupełnie inna bajka-leżący spokój. Miejmy nadzieję,że nie da nam popalić A pracy jak pracy,daje rade. Gorzej będzie po powrocie do pracy ale jakoś to ułożymy
Witaj,dziękuję. Przechorowałyśmy zapalenie ucha ostatnio więc się działo... Hania to spokojna dziewczynka Za to Jola daje popalić-wiecznie w ruchu... Czasem myślę,że padnę latając za nią... Pomysły ma też świetne-włazi na drzewa,gra z chłopaczyskami w nogę... Nie wiem czy to nie miał być chłopak
A tak na marginesie,to jakoś dziwnie się tu czuję. Nie obco ale jakoś tak głupio mi się wypowiadać teraz... Nie chcę się mądrzyć w żadnym przypadku i dlatego mniej piszę. To chyba przez to,że mi tak bardzo smutno,że tyle nas jest... Że jednym się udaje szybko wygrać a inne muszą walczyć tak długo i do tego jeszcze tyle się nacierpieć. Ale jestem,czytam,jestem...z Wami.
Dewi to wspaniale ze jestes tu z name - pisz prosze jezeli masz czas i mozesz pomoc dziewczynom w rozwiazaniu niektorych problemow. Masz wspaniale dziewczynki - ja rowniez jak bylam mlodsza to bardziej uwielbialam towarzystwo chlopcow - no i cos zostalo troszke we mnie z tego bo ciagnie mnie do zawodow ktore wczesniej wykonywane byly w glownej mierze przez mezczyn. Mialam za to wspolne tematy z chlopakami i nigdy sie nie nudzilam - zawsze cos robilismy
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
Zapraszam Cie do dyskusji: Co Cie najbardziej denerwuje? Gdy odpowiesz na to pyt., typujesz 3 osoby z forum, ktorym rowniez je zadajesz (na ich watkach)
Pozdrawiam
"Codziennie upadam...codziennie się waham...codziennie podpieram...Ale dźwigam cały mój świat i dźwigać będę..."
dewi pisze:A tak na marginesie,to jakoś dziwnie się tu czuję. Nie obco ale jakoś tak głupio mi się wypowiadać teraz... Nie chcę się mądrzyć w żadnym przypadku i dlatego mniej piszę.
nie zartuj! pisz! my chcemy sluchac, nawet gdy sie wymadrzasz