Ostatnio mówili o czwerwonym mięsie że jest rakotwórcze ale chodziło o to że przy przetwarzaniu wyzwalają się jakieś substancje więc chyba tatara to nie dotyczy ale jestem ciekawa czy przy endo można go jeść.
zapomnialam juz o tej ankiecieLancia pisze:Domowniczko jaki masz naturalny kolor włosów? Bo jest tu taka ankieta![]()
ja tezLancia pisze:Ja bardzo lubię tatar
wlasnie! ostatnio w ogole nie ma nowych ankiet. Moze cos zainicjowac? Domowniczko, Twoj lancuszek zostal przerwany....domowniczka pisze:zapomnialam juz o tej ankiecie
Lancia, proszę Cie wyznacz jeszcze 2 osoby, którym chcesz zadac to pyt., bo zabawa polega na wyznaczeniu 3 osobLancia pisze:A Ty nie odpowiedziałaś na pytanie co Ciebie najbardziej denerwuje?![]()
![]()
Żeby gra się toczyla dalej musze wyznaczyć kolejne 3 osoby... Wyznaczam:...domowniczka pisze:Otoz ja nie lubie... jak mnie ktos chce oszukac, wykorzystac, oklamac (jeszcze b. nie lubie jak juz to zrobil), b.b. nie lubie bezsensownego cierpienia (skoro w dobie dzisiejszego postepu mozna ulzyc w cierpieniu), ostatnio b.mnie drazni niekompetencja (w kazdej dziedzinie!), ale denerwuje mnie tez taka poprawnosc na sile (np. nie mowmy zle o imigrantach albo gejach, bo nie wypada), denerwuje mnie tez znieczulica i przyzwolenie na wszystko (np. facet wyrzuca z domu swoja ciezarna kobiete, bo sie odkochal i potrzebuje miejsca dla nowej laski, albo zostawia zone z 2 dzieci i uchyla sie od placenia alimentow, ale chwali sie przed znajomymi nowym autem i nowa dziewczyna).... chyba juz starczy tego denerwowania! bo zaczelam sie nakrecac