Twoje kwalifikacje robią wrażenie Gosiu, a teraz to podstawa na rynku pracy więc wiele drzwi stoi przed tobą otworem

Hmm... Patrycjo ja też nie wiem co odpisać, więc poczekam aż ty jutro odpiszesz hahaha
Pozdrawiam

Pati - dobre posuniecie - my wiemy kiedy potrzebujemy pomocy a lekarz psychiatra moze tylko pomoc gdy mamy depresje a to nie nowosc przy endo - mam wzloty i upadki a to nie jest dobre dla naszego organizmupatrycja89 pisze: Jednak dzisiaj czytają wypowiedź jednej z forumowiczek postanowiłam, że będę walczyc, że na pewno gdzieś tam w środku mnie siedzi nadal ta wesoła dziewczyna i że ją odkopię i wyciągnę na wierzchBędę się starać, wierzę ze dam radę,, jeśli jednak nie na pewno wybiorę się do psychiatry.. Nie interesuje mnie, co ludzie gadają o ludziach korzystającyh z pomocy tych lekarzy.. On ma mi pomóc.. a jeśli ktoś śmieję się z człowieka chodzącego do psychiatry to oznacza ze to z nim coś jest nie tak a nie z tym co szuka pomocy
![]()
Kochani ja juz mam dość leków.. nie chce więcej.. Przez okres walczenia z chorobą nałykałam się więcej tego świństwa niż przez całe moje życie
Dam radę, bo jak nie ja to kto? :p![]()
![]()