Nie pojawialam sie dosc dlugo gdyz jestem naprawde zaganiana - sprzatanie, zakupy, obiady.
Do tego jeszcze wizyty u lekarzy bo taki bol mnie dopadl ze nie moglam siedziec - musialam pracowac na stojaco. Poszlam do lekarza pierwszego kontaktu I dostala antybiotyk na zapalenie drog moczowych - najdziwniejsze jest to ze nie mialam zadnych dolegliwosci ktore by na to wskazywaly - tylko bol po prawej stronie podbrzusza a zero bolu czy pieczenia przy oddawaniu moczu.
Moj ginekolog onkolog wyslal mnie na usg podbrzusza oraz jajnikow - dostalam list i okazuje sie ze nie ma zadnych torbbieli oraz ze wszystko jest w porzadku, chociaz powiedziawszy antybiotyk nie zadzialal na mnie od razu a do tego mialam dziwne uczucie po chorobie ze cos mam w gardle co powodowalo ze utrzymywal sie kaszel przez okolo 5 tygodni.
Powolutku wszystko sie poprawia - bole odeszly ale dopadlo mnie ponowne przeziebienie, z ktorym jakos staram sie dac sobie rade.
Nie pojawialam sie tez na forum bo wciaz myslami jestem z moja kicia chociaz juz nie placze a wspominam ja sobie I tesknie za nia jeszcze. Przez to odsunelam sie troche od Kevina I zrozumialam ze musze skupic sie na naszym zwiazku bo obydwoje zaczelismy byc bardzo zestresowani cala sytuacja. Ostatni weekend spedzilismy na wyjezdzie na przyjecie swiateczne z firmy Kevina - imprezka bozonarodzeniowa w hotelu, gdzie byla silownia oraz basen to skorzystalam sobie z Kevinem z tych dobrodziejstw.
Dziekuje za pamiec kochane I sle buziaki - postaram sie bywac tu troszke czesciej by dopilnowac tego co sie dzieje na forum, gdyz zanim poznalam Kevina to na forum bywalam kazdego dnia by odpowiedziec na kazdym watku.
Nie moge doczekac sie wiosny, zeby bylo pieknie I slonecznie bo obecnie pogoda nie jest najlepsza z powodu deszczow i wiatrow.
Vwd kochana mialam wzloty i upadki ale trzymam sie dzielnie i nie poddaje - buziaczki