co sądzicie Dziewczyny o tych tamponach?
nie wiem czy wierzyć temu czy nie. raczej zawsze stosowałam podpaski a teraz sama nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie czy nie? jednak nurtuje mnie to...
Herciku widać było, że z Ciebie to

Herciku no to niezle - ale jestes przesympatyczna kobietka z charakterkiemAldona pisze:Herciku widać było, że z Ciebie toale nie chciałam pisać o tym na forum, aby nie wszystkie o tym wiedziały
dzieki AldonkoAldona pisze:Pewnie że był to żart, Gośka to fajna kobietka, z resztą jedna i druga![]()
BRAVO !!! Gratuluję Aldonko.Wszystko idzie dobrze więc następna wiadomość będzie pewnie o nowej istocie na tej ziemiAldona pisze:Dziewczyny muszę się z Wami podzielić dzisiejszą wiadomością, jutro w końcu podpisujemy kredyt i ruszamy z budową. Normalnie jestem podniecona
Gorace usciski dla Ciebie i trzymam Cie za slowo ze w weekend wypoczniesz na pewnoAldona pisze:Samopoczucie super tylko czasami padam z przemęczenia, niestety nie mogę zwolnić. Ale w weekend odpocznę obiecuję. Duże buziaki dla Was
Wiec mam nadzieje ze kolejna przyjemna wiadomoscia bedzie to ze juz macie pieniadze z kredytu i mozecie budowac sie na kredyt a nie na krecheAldona pisze:Tylko przeraża to, że wszystko tak szybko sie dzieje i fakt, że jeszcze kredytu nie mamy a już tyle wybudowane na krechęMasakra, ale taka nawet przyjemna.