Gosia buziaki...nadal nie mam czasu na przegladanie postów wstecz...staram się za to byc na bieżąco a to już coś...Szalejesz w Olsztynie, pogoda dopisuje...jednym słowem fajne wakacje...

Odpoczywaj...
Agus ta wizyta na pewno cos wyjasni bo moj lekarz nic nie pozostawia bez odpowiedzi i potrafi wszystko bardzo dobrze wyjasnic.agachod1 pisze:Gosik, dbrze ze wizyte masz w poniewdzialek i ze bedziesz mogla na spokojnie porozmawiac ze swoim wspanialym lekarzem. Oby ta wizyta wyjasnila jak najwiecej niewiadomych.
Tak wpadlo mi na pomysl zeby podac nr telefonu do Polski gdyz czesto o ulatwia kontakt niz skype poniewaz na necie zesto mozemy sie mijac.agachod1 pisze:Sloneczko, tak sie sztukamy na tym skype i nie mozemy sie odnalezc. Nie martw sie jak cos to ja do ciebie zadzwonie. Dzieki za nr telefonu. Ja bym nie wpadla na ten pomysl. Dziekuje, ze ty to zrobilas. Trzymaj sie dzielnie. Przesylam ci moje radosne fluidki.![]()
Lekarz jest naprawde wspanialy i ma dobre podejscie do pacjentek.magma pisze:Pozdrów ode mnie Wspaniałego Pana Doktora...kazdej z Was życzę takiego lekarza....oj byłoby nam łatwiej brnąc przez męki...
Na pewno bede sie relaksowac i musze wykorzystac urlop na maxa co tez robie wysypiajac sie do godz. 10 gdyz moj organizm tego potrzebuje i to bardzo mocno. Pozniej sa szalenstwa - z czego sie ciesze bo moge robic to co lubiemagma pisze:...Szalejesz w Olsztynie, pogoda dopisuje...jednym słowem fajne wakacje...
Odpoczywaj...