Tez mam endometrioze.

Jesteś nowy na forum? Zacznij od wpisu tutaj! Przedstaw się, a my Cię przywitamy i pokierujemy dalej.
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Re: Tez mam endometrioze.

Post autor: gosiak76 »

Hihihihihihi :P Mam nadzieje ze uda mi sie pospac - Tobie zycze jak najwiecej pozytywnych mysli i jak najwiecej wypoczynku :)
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
agachod1
Ekspert

Post autor: agachod1 »

Dzieki. Wiesz, ze jestes kochana? :lol: :lol: :lol: Wyslalam ci maila na privat. Mialam troche dola, ale pogadalam z mezem i jest troche lepiej. Mam nadzieje, ze ty masz jak najmniej takich dni jak ten. Zycze ci usmiechu i milego rozciagania sie. Buziaki. Pa.
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Jak Twoje samopoczucie ?? Mam nadzieje ze pomimo kiepskiej pogody Ty czulas sie troszke lepiej ;)
agachod1
Ekspert

Dzieki za troske Gosiulek. :D Dzisiaj jest lepiej, ale od tego wiatru wciaz mam wate w glowie. Mam nadzieje, ze ty nie odczuwasz tak skutkow tej okropnej pogody. Przeczytalam na mailu co u ciebie i bardzo ci wspolczuje. Nie daj sie Gosienko. Bedzie dobrze. Pisz co sie dzieje, a ja jak bede mogla to dodam ci otuchy. Calusky. Aga.
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Dzieki Aga :) pomimo wiatru i kiepskiej pogody nie narzekam bo do pracy dojezdzam samochodem ze znajomymi ktorzy mnie zabieraja ze soba.
Nie poddawaj sie w swej walce i walcz dzielnie - pamietaj ze tylko Ty jestes w stanie zxapanowac nad choroba i nie pozwol jej zapanowac nad soba.
agachod1
Ekspert

Dzieki Gosienko za dobre slowo. Super, ze pogoda nie psuje ci nastroju, a jeszcze fajniej, ze dojezdzasz do pracy samochodem i ze masz wokol siebie zyczliwych ludzi. To piekne. POzdrawiam i zycze ci samych milych chwil. Aga.
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Nie ma problemu i zawsze do uslug :) W poniedzialek czeka mnie spacerek do pracy a pozniej wizyta u lekarza.
agachod1
Ekspert

A mnie w nastepny pon czeka wizyta w sprawie kolonoskopii. Trzymam kciuki, zeby to nie bylo nic powaznego. :lol: :lol: :lol:
agachod1
Ekspert

Oczywiscie trzymam za ciebie najpierw, a potem za siebie... :D
Awatar użytkownika
hercik17
Ekspert

Post autor: hercik17 »

Witam cię .My się jeszcze nie znamy,bo miałam "małego"doła i mnie u jakiś czas nie było.Przeczytałam twoją historię i mogę tylko współczuć.Za mną też długa droga a nie chcę myśleć co dalej.Też mam problem z jelitami i też bardzo się tego boję.Pozdrawiam
"Codziennie upadam...codziennie się waham...codziennie podpieram...Ale dźwigam cały mój świat i dźwigać będę..."
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Aga kciuki zacisniete za Twoje badania. Jak minela nocka ?? Jak sie czujesz ?? :**
agachod1
Ekspert

Witajcie dziewczyny. Dzieki za troske. Milo cie poznac hercik. Ja rowniez czytalam twoja historie i rowniez ci wspolczuje. Napisz co u ciebie? Jak sie czujesz? Czy mialas jakies badania jelit? Mam nadzieje, ze teraz samopoczucie troche ci sie poprawilo. Ja boje sie kolonoskopii. Mam problem zwlaszcza z koncowym odcinkiem jelita i chce, zeby to sie wreszcie skonczylo.
Gosiu, nie pisalam poniewaz sie przeziebilam. Dzisiaj czuje sie srednio na jeza, ale zaryzykuje i pojde do pracy. Zobacze co bedzie potem. Ogolnie czuje sie dobrze i staram sie nie myslec o nastepnym poniedzialku. Jak bedzie pon, to sie bede martwic. To bedzie dopiero rozmowa i na pewno dam znac, co powiedzial lekarz. Pozdrawiam was wszystkich, trzymajcie sie. Caluski. Aga. :lol:
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Aga nie forsuj ze zdrowiem i jak czujesz ze nie jestes gotowa by wrocic do pracy to lepiej sie podkurowac niz zeby nastapil nawrot choroby. Mam nadzieje ze w pracy bylo dobrze u Ciebie - daj znac.
agachod1
Ekspert

Dzieki Gosiu. W pracy bylo srednio. CHociaz wiem, ze moglo byc gorzej. Na koniec prasowalam i ledwo dotrwalam do konca. Myslalam, ze nogi mi odpadna. Najbardziej dokuczal mi zatkany nos. Na jutro wzielam sobie wolne, bo tam zawsze mam ciezko no i nie czuje sie zbyt dobrze :( Teraz siedze w lozku i klikam. Wyslalam ci zalegle maile. Pozdrawiam i zycze milego relaksu z muzyczka. Aga. :D
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Ciesze sie ze wzielas wolne - postaraj sie nigdzie nie wychodzic tego dnia i spedzic jak najdluzej pod cieplym kocykiem badz kolderka w lozku aby pozbyc sie przeziebienia.
agachod1
Ekspert

Czesc. Nie moge sie oderwac od forum, ale jak tylko skoncze, zaraz sie poloze. Wczoraj bylam cala zatkana, pomimo ze biore tabletki na przeziebienie. Pani, z ktora mieszkamy dala mi super tabletki z naturalnymi olejkami, zeby mi sie wszystko odetkalo i juz po pol godziny odczulam ulge i moglam normalnie oddychac. A co u ciebie Gosiu? Lepiej troche samopoczucie? Moze wczorajsza rozmowa troche pomogla. Sle ci moc usmiechow i pozytywna energie. Aga. :D
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Aga ciesze sie ze czujesz sie juz lepiej i mozesz oddychac - wspaniale ze sa osoby ktore wiedza jak przeciwdzialac niektorym dolegliwosciom.
Ja na razie nie mysle o wizycie ale odczuwam moja prawa piers caly czas - nie tyle bol co jakby dawala mi sygnal ze cos sie dzieje i odczuwam mrowienie w prawej rece.
agachod1
Ekspert

Kochana Gosiu. Ja tez nie wiem co mam ci pisac. Brakuje mi slow. Uwazam, ze to niesprawiedliwe ze dobrzy ludzie choruja i cierpia. Wciaz mam nadzieje, ze pewnego dnia na twoim niebie pojawi sie slonce :D a ty bedziesz szczesliwa. Zycze ci tego z calego serca. Aga.
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Tak czasem bywa na tym swiecie - nic na to nie poradzimy. Ciesze sie ze mam Ciebie teraz jeszcze - mogac poznac nowe wspaniale osoby pozwala patrzec na swiat troszke inaczej a z tego sie ciesze.
Czy wypoczywalas dzis w domku ??? Jak samopoczucie ?? Jak uplynal dzien ?? :**
Awatar użytkownika
hercik17
Ekspert

Głowa do góry dziewczynki.Cieszmy się że w ogóle żyjemy :D :D :D jak to się mówi jak boli to znaczy że się żyje.Ale tak na poważnie czasem też myślę dlaczego tak cierpimy??? kiedy się to skończy???? i jak długo choroba będzie nas tak ograniczać.Jest ciężko nie tylko nam ale także naszym rodziną,tylko nikt tak dobrze jak my nie wie ja boli.....a na razie cieszmy się z rzeczy,które są nam dane.Pozdrawiam was
"Codziennie upadam...codziennie się waham...codziennie podpieram...Ale dźwigam cały mój świat i dźwigać będę..."
agachod1
Ekspert

Masz racje hercik. Musimy sie cieszyc z tego, co mamy mimo, iz czasem tak by sie chcialo pozyc na calego, zapomniec o dolegliwosciach. Zycie nas nie piesci, a czasem daje zdrowo popalic. Ja sie bardzo ciesze, ze weszlam na to forum i ze mam kontakt z wieloma osobami, ktore mnie rozumieja, bo same sa w podobnej sytuacji.
Kochana Gosiu, ja sie czuje lepiej, chociaz kaszel powraca, ale mam wrazenie, ze jest coraz lepiej. Jutro mam wizyte w sprawie kolonoskopii i staram sie odlozyc nerwy na czas tuz przed sama wizyta. Caluski. Aga. :D
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Aga chce zebys wiedziala ze serduszkiem i myslami bede z Toba podczas Twej wizyty - powodzenia i daj znac o dalszym postepowaniu. :**
Awatar użytkownika
hercik17
Ekspert

Również jestem z Tobą kochana i daj znać jak będzie już po wszystkim.Ściskam
agachod1
Ekspert

Hej dziewczyny. Jestem juz po wizycie. Opowiedzialam lekarzowi o wszystkich objawach, a on wszystko zanotowal. Ogolnie wzbudzil moje zaufanie. Dali mi preparaty, ktore mam wypic w przeddzien badania. Termin mam 31stycznia o 9.15. jestem pozytywnie nastawiona, wiec mysle, ze bedzie dobrze. POzdrawiam. AGa. :D
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Ciesze sie ze lekarz wszystko sobie zanotowal oraz wzbudzil Twoje zaufanie - mam nadzieje ze wszystko przebiegnie pomyslnie i dzieki temu bedzie wiadomo jak dalej postepowac w Twoim przypadku. :***
agachod1
Ekspert

Mam nadzieje, ze to badanie da odpowiedz na to, co mi jest, bo jak nie to sie troche wkurze. Mortega bez jedzenia dzien przed i dieta od czterech dni przed zabiegiem pojda na marne, a ja dalej bede sie meczyc, ale probuje myslec pozytywnie. Oby wszystko sie wyjasnilo. Pozdrowienia. Aga.
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Aga na pewno czesc rzeczy sie wyjasni - staraj sie nie myslec w ten sposob. Ja mialam kolonoskopie i niby wszystko w porzadku co bylo widoczne golym okiem - na szczescie lekarz pobral wycinki do badania histopatologicznego co pozwolilo na diagnoze mikroskopowego zapalenia jelita. Mysle ze to badania na pewno da wiele odpowiedzi w Twojej sytuacji i lekarze beda mogli dalej dzialac dla Twego dobra :***
agachod1
Ekspert

Dzieki Gosik. Ty to zawsze potrafisz pocieszyc. Calusy. :D
Awatar użytkownika
EveLondon
Ekspert

Post autor: EveLondon »

Kochana 3mam kciuki by wszystko wyszlo na dobre!! Sciskam cie goraco