Cześć
Re: Cześć
Lepiej uwazac na siebie i sie nie przesilac za bardzo zwlaszcza, ze jak pisalas masz guzek gdzies na zewnatrz blizny. Mysle, ze przy endo chyba zadne badanie nie wykaze, ze to jest na pewno wlasnie to. Jedynym sposobem na potwierdzenie tego jest zabieg, podczas ktorego pobierany jest wycinek do badania histo. Mysle, ze ta choroba jest to bani z dwoch powodow: u kazdej kobiety objawy sa rozne, dopiero ingerencja chirurgiczna pozwala na pelna diagnostyke. Jednym slowem trzeba dac sie pociac, zeby wiedziec na 100% czy ma sie endo. Ach, my to sie wycierpimy. Caluje. 

Musisz wlaczyc sobie jakiegos przypominacza o tabletce gdyz faktycznie wystarczy ze ominiesz jedna dawke a lek przestaje dzialac na ten czas i wszystko znow powraca. Musisz siebie bardziej pilnowac z lekarstwem.
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
Nastaw sobie dzwonek w komorce o danej porze zeby przypomnialo Ci ze masz wziac tabletke - mysle ze to najprostszy sposob
Jak sie czujesz - przepedzilas dola ???

[quote="AKKM
[/quote]hahahaha
próbuję... poszłam wyrwać zęba... żeby na co innego narzekać... pomogłovwd pisze: przepedz dola

no, ja mam jeszcze wszystkie zeby (lacznie z osemkami) wiec wyrywanie do zastosowania jak najbardziejmagma pisze:Zastanawiam się co dać sobie wyrwać...skoro metoda z zębem taka skuteczna

Hej. Ja tez jestem zapominalska. Wkurza mnie to czasami, bo potem musze ponosic tego konsekwencje. Ale narzucilam sobie taka zasade, ze w tym momencie jak wiem co mam robic, to rzucam wszystko i to robie, bo wiem ze za piec min ktos mnie o cos zapyta, albo czyms sie zajme i na 100% zapomne. No i dziala. A z tabletkami zrobilam tak, ze postawilam sobie opakowanie przy lozku zeby je widziec. Jak wstaje rano widze tabletki i wiem, ze musze zazyc jedna.( codziennie o 8 rano Visanne od dwoch lat ) Przyjmowanie lekow, zwlaszcza hormonow jest bardzo wazne. Tutaj faktycznie pominiecie nawet jednej dawki, zaburza caly cykl leczenia i zmniejsza skutecznosc lekow. Postaraj sie cos z tym zrobic, bo tabletki brane "w kratke" po prostu nie dzialaja. Caluje. 

współczuję
żeby to jakiś niepotrzebny element naszej konstrukcji.Powinny wypadać same jak sa popsute i rosnąc nowe

"Codziennie upadam...codziennie się waham...codziennie podpieram...Ale dźwigam cały mój świat i dźwigać będę..."
Jak to sie mowi, do wesela sie zagoi.
Trudno, czasem tak paskudnie sie goi, no ale trzeba zacisnac zeby i przeczekac. Poki co, dobrze ze masz sie czym ratowac. Mysle, ze zanim to sie zagoi, leki pomoga ci przetrwac ten czas. Zycze milej niedzieli. Caluski.

Czas na pewno szybko zleci do wizyty - pamietaj ze nie tylko on wymysla bo Ty rowniez masz swoje zdanie w podjeciu decyzji jak tylko sie dowiesz co lekarz Tobie proponuje.