przykro to slyszecMotylek pisze:W zeszłym tygodniu strasznie mocno mnie bolał jajnik - aż zasłabłam...

i superMotylek pisze:tak jak pisałam staram się cieszyć z drobiazgów

przykro to slyszecMotylek pisze:W zeszłym tygodniu strasznie mocno mnie bolał jajnik - aż zasłabłam...
i superMotylek pisze:tak jak pisałam staram się cieszyć z drobiazgów
wcale sie temu nie dziwie - czasami modele tez chca wytchnac i w ten sposob demonstruja ze maja dosc bycia obiektem do fotografowaniacatrina27 pisze:Ja uwielbiam robić zdjęcia-jestem maniaczką[...] Tylko moi modele mają mnie już dość. Diablo jak wyjmuję aparat to już ucieka
![]()
Sloneczko ja zmagam sie z bolami obecnie i jestem pod opieka specjalisty od leczenia bolu (anestezjologa). Na razie staramy sie z lekarzem znalezc taki lek ktory bedzie w stanie mi pomoc zebym czula sie bardziej komfortowo bo okazuje sie ze mam bole pochodzace od uszkodzonego nerwu. Nie wyglada to dobrze i nigdy nie bede czula sie tak samo w 100 % jak czulam sie przed diagnoza z choroba nowotworowa narzadu rodnego. Bede czula sie bardziej komfortowo niz obecnie ale nie tak samo - wyglada to dla mnie ze jak na razie bede na lekach blokujacych bole od tego nerwu.Motylek pisze:Gosiu dziękuję CiNapisz proszę co u Ciebie? Ściskam Cię również cieplutko.